Συμβουλές υγείας

Συμβουλές υγείας: Το νερό είναι ένα “δώρο” το οποίο μας έχει χαρίσει απλόχερα η φύση και κάνει καλό τον οργανισμό μας! Μας ενυδατώνει, μας βοηθά να χαλαρώσουμε και έχει πολλά οφέλη για το σώμα μας!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Είναι γνωστό πως το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από περίπου 60% νερό και όσο μεγαλώνουμε αυτό ελαττώνεται! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να “χάνουμε” την ενυδάτωση που μας προσφέρει και για αυτό το λόγο πρέπει να αυξάνουμε την ποσότητα που πίνουμε!

Ποιοι είναι οι σημαντικοί λόγοι

  1. Το νερό μας χαλαρώνει 

Το νερό έχει τη μαγική ιδιότητα να μας χαλαρώνει! Τόσο όταν κάνουμε μπάνιο, όσο και όταν πίνουμε δροσερό νεράκι, ο οργανισμός μας ενυδατώνεται και αυτόματα χαλαρώνουμε!

Συμβουλές υγείας – 2. Μας βοηθά με την κατακράτηση 

Η κατακράτηση υγρών είναι ένα συχνό φαινόμενο και δεν μας κάνει καλό! Το νερό μας βοηθά να την καταπολεμήσουμε και βοηθά στα πρηξίματα τα οποία μπορεί να δημιουργούνται! Όσο περισσότερο νερό πίνουμε, τόσο πιο συχνά πηγαίνουμε στην τουαλέτα και φεύγουν οι τοξίνες! Και να ξέρεις πως βοηθά πολύ στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας!

3.Ξηροδερμία 

Όσοι “υποφέρουν” από ξηροδερμία, πρέπει να πίνουν πολύ νερό (καλά, όλοι πρέπει)! Το νερό μας ενυδατώνει και μπορεί να μας χαρίσει υγιές δέρμα και να νιώσουμε πως είναι καλά ενυδατωμένο και λαμπερό!

Τσέκαρε και αυτά :