Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, λίγους μήνες μετά την επιστροφή του παίκτη του Survivor All Star, από τον Άγιο Δομίνικο και πλέον ζουν σε διαφορετικά διαμερίσματα και έχουν ελάχιστη επικοινωνία.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η instagrammer μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την εκπομπή “Το Πρωινό μας” όπου βρέθηκε καλεσμένη απάντησε στις ερωτήσεις που αφορούν την προσωπική της ζωή και δηλώνει πως ασχολείται μόνο με τα επαγγελματικά της και με τίποτα άλλο.

“Είναι πάρα πολύ νωρίς εννοείται να προχωρήσω στην προσωπική ζωή μου κι είναι και πολύ νωρίς να μου κάνεις αυτήν την ερώτηση. Σίγουρα ποτέ δεν ξέρεις, αλλά είναι πολύ νωρίς. Προς το παρόν εγώ ασχολούμαι με τα επαγγελματικά μου. Πολλές φορές όταν είσαι σε μία σχέση, δίνεις παραπάνω χρόνο στην σχέση κι αφήνεις λίγο πίσω το επαγγελματικό κομμάτι, οπότε έχω κάνει focus στο μαγαζί μου, στα ρούχα, στα τηλεοπτικά. Δεν είμαστε τσακωμένοι με τον Στάθη. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Είναι ένας άνθρωπος που έχει υπάρξει στην ζωή μου πολύ έντονα, με πολύ έντονα συναισθήματα. Σε κάθε περίπτωση, κρατώ μόνο τα καλά”. 

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φέρεται να είναι ένα από τα πρόσωπα που πέρασαν “live οντισιόν” για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αλλά κανείς δεν επιβεβαιώνει ακόμη τις φήμες αυτές!

Περιμένουμε την επόμενη σεζόν!

Τσέκαρε και αυτά: