Ιδέες για μανικιούρ

Ιδέες για μανικιούρ :Ο Τom Bachik είναι ένας από τους κορυφαίους nail artists στο Χόλυγουντ του και πολλές celebrities εμπιστεύονται τα άκρα τους σε αυτόν, με σκοπό να αποκτήσουν ιδιαίτερα nail looks και να κάνουν προτάσεις μέσω των social media.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Χάιντι Κλουμ είναι μια από τις πελάτισσες του γνωστού nail artist και κατά καιρούς επιλέγει να καθίσει στην καρέκλα του και να απολαύσει τις μοναδικές υπηρεσίες που διαθέτει.

Ο nail artist επέλεξε να δημιουργήσει ένα άκρως ανοιξιάτικο nail look στα νύχια του γνωστού μοντέλου και έκανε ένα γαλλικό μανικιούρ σε διάφορα χρώματα τα οποία είναι πολύ hot αυτή την Άνοιξη!

Ο Tom Bachik έχει πολλές ιδέες για μανικιούρ και τον έχουμε δει να δημιουργεί πολλές τάσεις καθώς είναι μετρ του είδους!

Το nail look του μοντέλου είναι ιδανικό και για κοντά και για μακριά νύχια και μπορείς να το συζητήσεις με τη δική σου nail artist και να αποκτήσεις κάτι ανάλογο στα δικά σου νύχια!

Επέλεξε να κάνεις μανικιούρ το οποίο θα σου φτιάχνει τη διάθεση και φέτος θα ανακαλύψεις πολλές προτάσεις αφού έχουν κυκλοφορήσει υπέροχα χρώματα τα οποία σίγουρα θα σε καλύψουν!

Tσέκαρε και αυτά: