Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι σε vacation mood, και αφού έκανε μια εξόρμηση στα Κουφονήσια, μεταφέρθηκε στη Μύκονο για να κάνει βόλτες στα σοκάκια και να συναντήσει την αδερφούλα της, Μαριλένα Παπαγεωργίου η οποία είναι μια κούκλα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Τα δυο κορίτσια πόζαραν στην κάμερα για να βγάλουν μια selfie και η ομοιότητα τους είναι ξεκάθαρη! Ωστόσο, ο λογαριασμός της Μαριλένας φανερώνει πως το κορίτσι θα μπορούσε να είναι και αυτή μοντέλο αφού διαθέτει όλες τις χάρες και το στιλ της… rocks!

Κάνοντας και “βόλτα” στον λογαριασμό της, είδαμε πολλά και ιδιαίτερα fashion looks της αδερφής της Ηλιάνας και οι συνδυασμοί που κάνει είναι ωραίες προτάσεις τις οποίες μπορείς να τσεκάρεις!

Αγαπά τα έντονα patterns, τις μοντέρνες γραμμές και της αρέσει το mix&match στιλ όπως θα δεις στις φωτογραφίες της! Έχει πλούσια καστανά μαλλιά και εντυπωσιακό χαμόγελο! Μάλλον είναι οικογενειακή υπόθεση!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επισκέφτηκε το νησί της Μυκόνου καθώς εκεί μένει η αδερφή της με την οικογένεια της και έκαναν catching up!

Να σου θυμίσουμε πως το μοντέλο είναι στο προσκήνιο αυτές τις μέρες διότι ακούγεται πολύ έντονα πως θα αναλάβει την παρουσίαση του Shopping Star! Η ίδια, όμως δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι!

Τσέκαρε και αυτά: