Σχέσεις

Οι σχέσεις – για τις ερωτικές μιλάμε πάντα – πρέπει να βασίζονται στην εμπιστοσύνη, την ασφάλεια, την έλξη και την επικοινωνία! Αν λείπουν αυτά τα χαρακτηριστικά, τείνουν να μπουν στη σφαίρα της τοξικότητας και δεν είναι καλά τα πράγματα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το σκηνικό των σχέσεων εν έτει 2023 είναι σκληρό και δεν μπορεί κανείς να μας πει το αντίθετο! Ο περισσότερος κόσμος είναι σε μια διαρκή ερωτική αναστάτωση, δεν ξέρουν τι θέλουν και η ανασφάλεια χτυπά κόκκινο! Ωστόσο, δε χάνουμε την ελπίδα μας και προσπαθούμε να κάνουμε πραγματάκια για να βρουμε εκείνο το πρόσωπο που θα συμπληρώσει στην ευτυχία μας.

 

Αν είσαι σε φάση που ξεκινάς μια νέα σχέση, πρέπει να ξέρεις κάτι! Το oversharing δεν κάνει καλό! Και τι εννοούμε; Δεν χρειάζεται να ξέρει τα πάντα για εσένα και το παρελθόν σου!

Ποια είναι τα δυο πράγματα που δεν λέμε όταν οι σχέσεις είναι στην αρχή τους;

#1. Δε μιλάς για τους πρώην! Οι πρώην ανήκουν για κάποιον λόγο στο παρελθόν! Επομένως δεν υπάρχει λόγος να τους φέρνεις στο παρόν! Ο σκοπός είναι να σε μάθει ο άλλος για εσένα και όχι για ότι έχει συμβεί πριν από κάποια χρόνια!

#2.Για τα προσωπικά των φίλων σου και της οικογένειας σου! Είναι προσωπικά δεδομένα και δεν ξέρεις πως μπορεί να τα χρησιμοποιήσει! Μπορεί να σου φαίνεται too much αλλά πίστεψε μας μπορεί να γίνει πολύ εύκολα παρεξήγηση!

Τσέκαρε και αυτά: