Ιndiana Jones

O Indiana Jones είναι ένα τεράστιο franchise το οποίο έχει καταφέρει μέσα στα χρόνια να καλλιεργήσει σε πολλούς ανθρώπους την αγάπη για την αρχαιολογία και το μυστήριο! Και ο Χάρισον Φορντ ήταν πάντα εκεί!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Το trailer για την πέμπτη ταινία με τίτλο “Indiana Jones and the Dial of Destiny” και όλοι ανυπομονολυμε να την παρακολουθήσουμε στις 30 Ιουνίου!

Ο 80χρονος Χάρισον Φορντ συνεργάζεται με τη Φίμπι -Γουόλερ Μπριτζ η οποία υποδύεται την βαπτιστήρα του και μαζί θα ξεκινήσουν μια περιπέτεια η οποία σίγουρα θα ενθουσιάσει τους πάντες!

Ο Indiana Jones είναι ένας δραστήριος άνθρωπος παρά το γεγονός πως έχει μεγαλώσει και για εκείνον η περιπέτεια δε σταματά ποτέ!

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Τζέιμς Μάνγκολντ και σε αυτή πρωταγωνιστούν οι : Xάρισον Φορντ, Φίμπι -Γουόλερ Μπριτζ, Aντόνιο Μπαντέρας, Μπόιντ Χόλμπρουκ, Τζον Ρις-Ντέιβις, Τόμας Κρέτσμαν και Μαντς Μίκελσεν.

Η νέα ταινία αναμένεται να προκαλέσει “σεισμό” στο box office καθώς είναι κάτι που περιμένει πολύ ο κόσμος να δει κα σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον Χάρισον Φορντ να φέρνει εις πέρας για μια ακόμη φορά τον απαιτητικό ρόλο!

Tσέκαρε και αυτά: