Pilates reformer

Το pilates reformer είναι μιας μέθοδος άσκησης η οποία καταφέρνει μέρα με τη μέρα να “κερδίζει” θερμούς υποστηρικτές . Και υπάρχουν σημαντικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να τη βάλεις στην καθημερινότητα σου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο πρώτος λόγος για τον οποίο πρέπει να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με τη συγκεκριμένη μέθοδο είναι διότι μπορεί να φτιάξει τη στάση του σώματος σου, σύμφωνα με την εκπαιδεύτρια Pilates trainers σε mat, equipment, clinical και συνιδιοκτήτρια του pilates studio “INBALANCE” που βρίσκεται στο Κολωνάκι , Τζο Παπαρβανίτη.

Όπως αναφέρει στο citynow.gr, η pilates instructor, το pilates reformer είναι αυτό που καταφέρνει να γυμνάσει όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος μας και τα οφέλη του είναι σημαντικά τόσο στο σώμα μας, όσο και στην ψυχολογία μας.

Ο δεύτερος λόγος για να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας να ανεβαίνεις στο κρεβάτι που σε γυμνάζει με απίστευτο τρόπο, είναι διότι ενισχύεται ο μεταβολισμός και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καίγονται πιο γρήγορα θερμίδες. Μετά από κάποια μαθήματα με τον κατάλληλο εκπαιδευτή, θα δεις διαφορές στο σώμα σου και θα νιώσεις πως έχεις “μαζέψει”.

Σύμφωνα με την εκπαιδεύτρια pilates, Τζο Παπαρβανίτη η οποία ειδικεύεται σε πολλά είδη εκγύμνασης αλλά και στο clinical pilates το οποίο σε συνεργασία με το ΦysioΘerapy – κέντρο φυσικής αποκατάστασης στο Κολωνάκι – καταφέρνουν να βοηθήσουν κόσμο να νιώσει ξανά πως είναι καλά το σώμα του, το pilates reformer μπορεί να βοηθήσει τους πάντες στην πρόληψη τραυματισμών αλλά και στην αποκατάσταση τους.

Είναι μια σπουδαία μέθοδος την οποία δημιούργησε ο Τζόζεφ Πιλάτες κατά τη διάρκεια του A’Παγκόσμιου πολέμου, είναι παγκόσμιο trend και είναι ένας τρόπος για να βάλεις τη σωστή γυμναστική στη ζωή σου. Αρκεί να έχεις στο πλευρό σου τους κατάλληλους ανθρώπους.

Τη Τζο Παπαρβανίτη θα τη βρεις στο “INBALANCE” στο Κολωνάκι και μπορείτε να τα πείτε και να βρεις αυτό που ψάχνεις!

Τσέκαρε και αυτά: