Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νίκος Μπάρτζης είναι τα πρόσωπα των “ημερών” καθώς η κόντρα τους στο Survivor All Star έχει φουντώσει για τα καλά και έχουν μια “άτυπη μονομαχία” στην ψηφοφορία!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Βρισηίδα Ανδριώτου δε σταματά να στηρίζει τον σύντροφο της μέσω των social media ενώ βρίσκεται στην Ελλάδα και σε νέα της ανάρτηση, θέλησε να στρέψει τα βέλη της προς τον Νίκο Μπάρτζη καθώς έχει πει πολλά για το αγόρι της και δεν τα αφήνει να πέσουν κάτω.

Το μοντέλο και σύντροφος του φαρμακοποιού, θέλησε να πάρει θέση για όσα έχουν ακουστεί δια στόματος Νίκου Μπάρτζη και σε ανάρτηση της στο Twitter έγραψε τα εξής:

“Το ίδιο μπορεί να φοβάσαι και εσύ Μπάρτζη μου. Για όλα αυτά που έχεις κάνει και έχουν έρθει στα αυτιά μου. Και φοβάσαι να μην τα πει . Για αυτό έχεις φαγωθεί να φύγει. Και λες λόγια στους άλλους”, έγραψε!

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει καταφέρει να παραμείνει πολλές φορές στο παιχνίδι και είναι ξεκάθαρη η στήριξη του κόσμου στο πρόσωπο του! Περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια του “δράματος”.

Tσέκαρε και αυτά: