Ιταλία

Η Ιταλία είναι μια χώρα η οποία διαθέτει υπέροχα τοπία και όποιος επισκέπτεται κάποια πόλη θέλει να βγάλει την καθιερωμένη selfie για να δείξει στους διαδικτυακούς του φίλους που βρίσκεται και τι κάνει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Στο Πορτοφίνο το οποίο θεωρείται ένα άκρως τουριστικό μέρος έχουν αποφασίσει οι αρχές να κάνουν κάτι πολύ περίεργο και οι τουρίστες δεν μπορούν να βγάλουν selfie καθώς υπάρχει μεγάλη αναμονή σε σημεία τα οποία θεωρούνται ατραξιόνς.

Από το Πάσχα ξεκίνησαν ένα νέο “πρόγραμμα” το οποίο αφορά στις selfies που βγάζει ο κόσμος καθώς υπήρχαν μέρη όπου η καθυστέρηση ήταν μεγάλη και ένα τσουχτερό πρόστιμο περιμένει όσους πάνε αντίθετα στις αρχές.

Το πρόστιμο των 275 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει κάποιος αν καθυστερήσει τις ουρές που δημιουργούνται στα τουριστικά σημεία και ο λόγος για τον οποίο έχουν προχωρήσει σε αυτό το βήμα οι αρχές, είναι διότι θέλουν να περιορίσουν την αναμονή και να μπορεί ο κόσμος να απολαύσει όσα βλέπει.

Οι selfies γενικότερα έχουν καταφέρει να προκαλέσουν και το θάνατο σε ανθρώπους καθώς έχουν υπάρξει περιπτώσεις που ήθελαν την τέλεια λήψη και έπεσαν από γκρεμούς!

Ωστόσο, στην υπόλοιπη Ιταλία μπορείς να βγάλεις άφοβα!

Τσέκαρε και αυτά: