My Style Rocks

Το “My Style Rocks” επιστρέφει την Πρωτομαγιά με νέο επεισόδιο και αναμένεται να δούμε νέες δηλώσεις των παικτριών οι οποίες σίγουρα θα απασχολήσουν.

Οι παίκτριες συνεχίζουν να ξεσαλώνουν καθώς υπάρχουν πολλές κόντρες και είναι έντονες. Και η κριτική επιτροπή παρακολουθεί με πολύ ενδιαφέρον τις “μάχες” που γίνονται στο πλατό του ριάλιτι μόδας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Στέλιος Κουδουνάρης θα βρεθεί σε αντιπαράθεση με την Όλγα Κοτλιδά η οποία θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει κάποια πράγματα ενώ πάλι θα δούμε τη Σελένη Φωτιάδη να μπλέκεται σε κάποιο beef.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον είναι η Emilia Vodos η οποία θα κατηγορήσει μια πάικτρια ως “ψεύτρα”.

“Είσαι τρομερή ψεύτρα, τρομερή. Δεν έχω ξαναδεί μεγαλύτερη ψεύτρα στη ζωή μου”, λέει η ντίβα του “My Style Rocks” και θα έχουμε ανατροπές. Δεν αποκλείεται αυτή την ατάκα να τη λέει στη Χριστιάννα κατσιέρη η οποία ακούγεται στο νέο trailer να λέει πως “η μεγαλύτερη ψεύτρα είσαι εσύ”. 

Το παιχνίδι έχει γίνει αρκετά “βαρύ” καθώς οι παίκτριες δε σταματούν να εξαπολύουν κατηγορίες η μια στην άλλη και θυμίζει πολύ την τούρκικη εκδοχή! Βέβαια, στο δικό μας δεν έχουν πειστεί ακόμη μαλλί με μαλλί!

Tσέκαρε και αυτά: