Τελετή στέψης βασιλιά Καρόλου

Τελετή στέψης βασιλιά Καρόλου: Λίγες μέρες έχουν απομείνει για το μεγάλο γεγονός το οποίο έχει ήδη προκαλέσει ντελίριο στους δρόμους του Λονδίνου και ο Βρετανοί περιμένουν να δουν τις επισημοποιήσεις αλλά δε φαίνεται να στηρίζουν τη “βασιλική σύζυγο”, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που έκανε η εταιρεία “Deltapoll” και δημοσίευσε η εφημερίδα “Mirror”, το 2% των Βρετανών πιστελυει πως είναι σωστό να αποκαλείται βασίλισσα η συζυγος του Καρόλου ενώ το 21% πιστεύει πως δε θα έπρεπε να έχει κάνενα τίτλο.

Το 35% των Βρετανών που ρωτήθηκαν πιστεύει πως θα πρέπει να κρατήσει τον τίτλο της “βασιλικής συζύγου”.

Οι Βρετανοί θα γίνουν μάρτυρες της τελετής στέψης στις 6 Μαΐου και η Καμίλα θα βρεθεί στο πλευρό του βασιλιά Καρόλου στο αββαείο του Γουεστμίνιστερ.

Τελετή στέψης βασιλιά Καρόλου – Το παλάτι έχει ήδη αποδώσει τον τίτλο της βασίλισσας στην Καμίλα όταν έστειλε τις προσκλήσεις για την τελετή στέψης και πολλά ήταν τα διεθνή μέσα που είχαν ερωτήματα για αυτή την κίνηση.

Να σου θυμίσουμε πως η Καμίλα ήταν κατα κάποιο τρόπο η “επίσημη ερωμένη” του βασιλιά Καρόλου όταν ήταν παντρεμένος με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και όταν εκείνη έφυγε από τη ζωή, αποφάσισαν να δώσουν όρκους και να γίνουν επίσημα ζευγάρι.

Tσέκαρε και αυτά: