Τσέκαρε και αυτά : Σειρές HBO : Οι καλύτεροι χαρακτήρες όλων των εποχών Εφαρμογές γνωριμιών : “Τέλος” στη μοναξιά των Χριστουγέννων

J2US : 3-2-1! Το πάρτι αρχίζει απόψε στις 20:00 στον Alpha με το πιο απολαυστικό, μαγικό, και αγαπημένο σόου της ελληνικής τηλεόρασης! Το «Just the 2 of Us», με τη θετική και απολαυστική ενέργεια του μοναδικού στο είδος του, Νίκου Κοκλώνη, επιστρέφει ακόμη ένα σαββατόβραδο με τις πιο λαμπερές παρουσίες, τις πιο εντυπωσιακές ερμηνείες, δώρα και εκπλήξεις!

Αυτό το Σάββατο, ο Γιώργος Τσαλίκης θα δυναμιτίσει τη μουσική σκηνή του Just the 2 of Us, και θα τα σπάσει, μόνο για εσάς!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το προηγούμενο Σάββατο, τα ζευγάρια μας τη γλίτωσαν, και κανένα δεν αποχώρησε. Όσο πλησιάζει ο καιρός όμως για τον τελικό, τα πράγματα ζορίζουν και τα ερωτήματα παραμένουν:

J2US – Ποιο ζευγάρι θα λάβει θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή; Ποιο ζευγάρι θα ψηφίσει το κοινό; Ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα; Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή, αξιολογούν τις εμφανίσεις τους και μαζί σας καθορίζουν το μέλλον τους:

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή (Didi) – Παναγιώτης Ραφαηλίδης
«Αγόρι μου»
«Κόλαση»
Ιλάειρα Ζήση – Μαυρίκιος Μαυρικίου
«Έριξα λάσο»
«Grande Amore»
Ιωάννης Μελισσανίδης – Μελίνα Μακρή
«Λιανοχορταρούδια»
«Ξημερώνει και βραδιάζει»
Λευτέρης Μητσόπουλος – Λόλα
«Πριν»
«Αγριολούλουδο»
Ματίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης
«Συρτάκι»
«Amado mio»
Τόλης Παπαδημητρίου – Μπέσυ Αργυράκη
«Πότε Βούδας»
«2400 bacci»
Παύλος Σταματόπουλος – Άντζελα Δημητρίου
«Ποια με καταράστηκε»
«Πού ‘ναι τα χρόνια»
Πάνος Τριανταφύλλου – Φωτεινή Δάρρα
«Ο βράχος»
«Vivo per lei»

Φαντασμαγορικό αλλά και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, το «Just the 2 of us» φέτος θα διαθέσει μέρος των εσόδων του στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα» (πρώην κέντρο βρεφών «Μητέρα»).

Τσέκαρε και αυτά :

Σειρές HBO : Οι καλύτεροι χαρακτήρες όλων των εποχών

Εφαρμογές γνωριμιών : “Τέλος” στη μοναξιά των Χριστουγέννων