Kadebostany

O ξεχωριστός τραγουδοποιός και καλλιτέχνης, Kadebostany, επιστρέφει με το πολυαναμενόμενο 4ο studio album της καριέρας του, “Play this at my Funerals”, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records με την υποστήριξη του Pepper 96.6.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Έχοντας ξεπεράσει τα 5 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως, έχοντας κάνει πάνω από 700 shows και έχοντας φτάσει στην κορυφή των charts με singles που αγαπήθηκαν από κριτικούς και θαυμαστές, ο Kadebostany έχει εξελιχθεί σε μία μουσική υπερδύναμη τα τελευταία 10 χρόνια.

Με την πρόκληση να είναι η αποστολή του, ο Kadebostany δεν φοβάται να πάρει οποιοδήποτε ρίσκο. Χωρίς να γνωρίζει καλλιτεχνικά όρια, το όραμα του Guillaume de Kadebostany τον έχει καθιερώσει ως καλλιτεχνικό ταλέντο της μοντέρνας pop μουσικής.

Το “Play This at My Funerals” είναι άκρως προσωπικό album, που αντιπροσωπεύεται από τραγούδια που θα ήθελε οίδιος να παίζονται στην κηδεία του. Tο album περιλαμβάνει 12 αξιοσημείωτα τραγούδια στα οποία φαίνεται ξεκάθαρα η τελειότητα της μουσικής του προσέγγισης. Ένα στιλάτο και κομψό album, με επιρροές από την folk και την ηλεκτρονική μουσική που συνδυάζει μοναδικές μελωδίες και υπέροχα φωνητικά με ένα αίσθημα του να “κλαις χαμογελώντας”, όπως περιγράφει επακριβώς ο δημιουργός.

Τσέκαρε το εδώ! 

Με το συναισθηματικά φορτισμένο ορχηστρικό τραγούδι “Eulogy”, το ανεβαστικό “Like a Dream”, τον electro-folk ύμνο “Lovelace”, το σοφιστικέ “Wild in Secret” ή το ξεχωριστό “Tears are Salted”, σίγουρα το “Play this at my Funerals” αναδεικνύει το πολύπλευρο ταλέντο του Kadebostany που πάντα σε μαγνητίζει.

– Tο album ηχογραφήθηκε πριν κάποια χρόνια σε μέρη όπως Λοζάνη, Κωνσταντινούπολη, Κίεβο, Αθήνα και Παρίσι.

– Στο album περιλαμβάνονται συνεργασίες έκπληξη με πολυτάλαντους μουσικούς όπως η Ελληνίδα Vassilina, η Γαλλίδα Angie Robba, ο Τούρκος τραγουδιστής και τρομπετίστας Baris Demirel, η Ιταλίδα Serepocaiontas και η Valeria Stoica από την Ρουμανία μεταξύ άλλων.

– Έχοντας την επιθυμία συνεχώς να ανακαλύπτει νέες καλλιτεχνικές πτυχές, ο Kadebostany δημιουργεί ένα νέο μουσικοοπτικό κεφάλαιο στον καλλιτεχνικό του κόσμο με το “Play this at my Funerals”, όπως είχε κάνει και με τα albums του “Songs from Kadebostany” (2011), “Pop Collection” (2013) και “MONUMENTAL” (2016).

– Στις 9 Ιουνίου ο Kadebostany έκανε ένα μοναδικό show στον τελικό του Champions League στο Yenikapı Square της Κωνσταντινούπολης, όπου περισσότεροι από 100.000 παρευρέθηκαν! Ο ίδιος ετοίμασε ένα ειδικό dj set, γεμάτο με τραγούδια του και κάποιες αγαπημένες διασκευές!

Τσέκαρε και αυτά: