Καρύδα

Μπορεί οι Έλληνες Survivors που συμμετείχαν στο παιχνίδι επιβίωσης να μην αντέχουν την καρύδα, εμείς όμως της έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία και μας αρέσει πολύ να την απολαμβάνουμε σε διάφορες παρασκευές!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η καρύδα είναι ένας πολύ ιδιαίτερος καρπός ο οποίος έχει πολλά οφέλη για τον οργανισμό μας και μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε σε αλμυρές και γλυκές παρασκευές! Τόσο το νερό, όσο και το γάλα που παράγεται από τον καρπό μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλά ροφήματα τα οποία περιέχουν καφέ, καθώς ταιριάζουν πολύ ωραία!

Σου έχουμε τρομερό hack αν είσαι λάτρης του καφέ και της καρύδας! Και είναι κάτι πολύ απλό και εύκολο το οποίο μπορείς να κάνεις ακόμη και τώρα στο σπίτι σου!

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις δυο παγοθήκες για μεγάλα παγάκια και να τις γεμίσεις με γάλα καρύδας και νερό! Σε κάθε παγοκυψέλη προσθέτεις μισή κουταλιά τριμμένης καρύδας και την ανακατεύεις!

Βάζεις τις παγοκυψέλες στην κατάψυξη και τις αφήνεις να παγώσουν!

Όταν φτιάξεις τον καφέ σου το πρωί, δοκίμασε αυτά τα παγάκια και δε θα χάσεις! Θα σου δώσουν την αίσθηση πως πίνεις κάτι από μαγαζί!

Τσέκαρε και αυτά: