Kate Middleton

Η Kate Middleton έχει καταφέρει να γίνει ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στη Βρετανία και η βασιλική οικογένεια φαίνεται πως είναι πολύ ικανοποιημένη με την επιλογή του πρίγκιπα Γουίλιαμ, διότι ακολουθεί σχεδόν πιστά τους κανόνες και έχει φέρει έναν “φρέσκο” αέρα στο νέο “λανσάρισμα” που γίνεται από τουε επικοινωνιολόγους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ένας από τους beauty κανόνες που ακολουθουν οι περισσότερες γυναίκες της βασιλικής οικογένειας είναι πως δεν πρέπει να βάφουν με έντονα χρώματα τα νύχια τους! Και μέχρι την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η βασίλισσα Ελισάβετ, δεν είχαμε δει καμία πριγκίπισσα ή σύντροφο να κάνει extreme επιλογές! Μέχρι πoυ ήρθε το Καθολικό Πάσχα 2023 και η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ έκανε το απίστευτο!

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε την ημέρα του Καθολικού Πάσχα στην εκκλησία του St. George, φορώντας ένα εκπληκτικό μπλε royal συνολο, nude γόβες και κρατώντας ένα clutch στο χρώμα μπλε και αυτό που παρατήρησαν όλοι ήταν το χρώμα των νυχιών της το οποίο ήταν… κόκκινο!

Τα νύχια της ήταν κοντά και κόκκινα και όπως καταλαβαίνεις έγινε ένας μικρός χαμούλης διότι έσπασε ένα beauty πρωτόκολλο!

Η Kate Middleton έκανε μια πολύ ωραία εμφάνιση και αναρωτιόμαστε αν θα κρατήσει το συγκεκριμένο μανικιούρ για κάποια άλλη έξοδο!

Τσέκαρε και αυτά: