Stranger Things

Η σειρά “Stranger Things” θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα projects του Netflix, και λόγω της μεγάλης του επιτυχίας, oι υπέυθυνοι της γνωστής πλατφόρμας αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ένα νέο “σχέδιο” το οποίο θα ενθουσιάσει τους φανς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

H γνωστή πλατφόρμα ανακοίνωσε πως βρίσκεται ένα νέο project στα σκαριά και θα αφορά σε μια σειρά κινουμένων σχεδίων με έμπνευση από τη σειρά όπου γνωρίσαμε την Eleven.

Τα αδέρφια Ντάφερ – οι δημιουργοί της γνωστής σειράς – έχουν ήδη αποκαλύψει πως εξετάζουν από πολλές απόψεις ένα spin off project το οποίο θα θυμίζει το ύφος των καρτούν των πρωινών του Σαββάτου με τα οποία μεγάλωσαν και το θέμα του θα μοιάζει πολύ με αυτό που παρουσίασαν στο “Stranger Things”.

“Πάντα ονειρευόμασταν μία σειρά animated Stranger Things, όπως τα κινούμενα σχέδια των πρωινών του Σαββάτου που αγαπήσαμε και το να βλέπουμε αυτό το όνειρο να πραγματοποιείται είναι απόλυτα συναρπαστικό”, ανέφεραν σε δήλωση τους!

H σειρά κατάφερε να κάνει χαμό από την πρώτη σεζόν της και όσα τα επεισόδια προχωρούσαν ο κόσμος καταλάβαινε πως πρόκειται για μια πολύ ξεχωριστή σειρά η οποία μπορεί να “σπάσει” σε πολλά σημεία! Δεν αποκλείεται να δούμε και ταινία!

Tσέκαρε και αυτά: