Κατερίνα Δαλάκα

H Κατερίνα Δαλάκα ήταν μια από τις παίκτριες του Survivor All Star η οποία αποβλήθηκε από το παιχνίδι όταν κατηγορήθηκε πως έτρωγε στη ζούγκλα μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Μάλιστα, ο Νίκος Μπάρτζης ήταν αυτός που υπέδειξε τις δυο παίκτριες στην παραγωγή!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του Twitter μια φωτογραφία από το Survivor All Star όπου διακρίνεται η αθλήτρια και νικήτρια του Survivor Ελλάδα-Τουρκία, να κρατά δυο πλαστικά κουτιά τα οποία περιέχουν φαγητό!

Μέχρι στιγμής η προέλευση της φωτογραφίας δεν έχει διευκρινιστεί και στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει γίνει χαμός!

Η Κατερίνα Δαλάκα ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram και ανέφερε:

“Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Μπάτμαν που ανέβασε τις φωτογραφίες που τρώω τα σάντουιτς μετά από 6 μήνες. Γιατί άραγε ανέβηκαν τώρα; Αυτές οι φωτογραφίες υπήρχαν μόνο σε δυο κινητά. Στου local και του ανθρώπου που πλήρωσε για αυτά. Τα συμπεράσματα δικά σας. Φιλιά”. 

Στο Twitter έχει γίνει ένας μικρός πανικός καθώς δεν μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί εμφανίστηκαν τώρα οι φωτογραφίες!

Άραγε ποιος είναι ο άνθρωπος που πλήρωσε τα σάντουιτς; Μήπως ένας πολύ κοντινός άνθρωπος ο οποίος δε βρίσκεται στη ζωή της; Μια υπόθεση είναι και αυτή!

Τσέκαρε και αυτά: