Lana Del Rey

Η Lana Del Rey άφησε έκπληκτους τους θαυμαστές της όταν εμφανίστηκε την Πέμπτη σε ένα μαγαζί με βάφλες και ξεκίνησε να σερβίρει καφέ και ότι άλλο ζητούσαν οι πελάτες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η γνωστή τραγουδίστρια φέρεται να έχει ξεκινήσει να δουλέυει σαν σερβιτόρα στην περιοχή της Αλαμπάμα και ένα βίντεο το οποίο τη δείχνει να εργάζεται έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Η 38χρονη καλλιτέχνης με τις αμέτρητες επιτυχίες και την τρυφερή φωνή, εθεάθη να βάζει καφέ και να παίρνει παραγγελίες ενώ βρισκόταν σε γνωστή αλυσίδα fast food ενώ φορούσε και τη στολή της εταιρείας.

Η Lana Del Rey μιλούσε με τους έκπληκτους πελάτες, προτού βγάλουν φωτογραφίες μαζί και κανείς δεν ξέρει γιατί δουλεύει στο συγκεκριμένο μαγαζί! Όμως, οι θαυμαστές της έχουν κάνει πολλές υποθέσεις.

Κάποιοι αναφέρουν πως προσπαθεί να μάθει τη δουλειά γιατί ετοιμάζει κάποια ταινία, άλλοι αναφέρουν πως ψάχνει έμπνευση ενώ κάποιοι πιστεύουν πως θέλει να κάνει ένα ιδιαίτερο video clip.

Προς το παρών δεν υπάρχει κάποια τοποθέτηση από την πλευρά της ή από κάποιον εκπρόσωπο της και ο κόσμος θέλει να βρεθεί στο μαγαζί για να τη συναντήσει από κοντά και να φωτογραφηθεί μαζί της!

Τσέκαρε και αυτά: