Σάκης Κατσούλης

Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε πρόσφατα για τη σχέση του με τον Τριαντάφυλλο και είπε πως αν ο τραγουδιστής ήταν πραγματικός φίλος θα καταλάβαινε πως περνούσε στο παιχνίδι και πως ήρθε κοντά με τον Γιώργο Κόρομι!

Σε όλα αυτά που είπε, ο καλλιτέχνης απάντησε μέσω της εκπομπής που παρουσιάζει “Καλοκαίρι Yes” και φάνηκε πως είναι πολύ στεναχωρημένος με όλα όσα έχουν γίνει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

 

“Χίλια συγγνώμη ρε Σάκη που σε στενοχώρησα. Πραγματικά! Γενικά το ’21 με τον Σάκη περάσαμε πάρα πολλά. Από τη στιγμή που μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι, ήμασταν αδέλφια. Και όλο αυτό κράτησε και μετά το παιχνίδι. Γενικά ήταν μία σχέση αληθινή. Όταν τελειώσαμε, να του θυμίσω, κάτσαμε φάγαμε και κλαίγοντας λέγαμε για όσα περάσαμε. Εκείνη τη στιγμή, είπαμε ότι εγώ μπορεί να πάω αλλά μπορεί και όχι… Και βάλαμε μία κόκκινη γραμμή, λέγοντας με όσα έχουμε περάσει από κάποιον άνθρωπο. Εσύ αυτή την κόκκινη γραμμή την πέρασες Σάκη μου. Με στενοχώρησες και, δεν είναι ότι σε μισώ. Ούτε έχω πει κάτι για σένα με κακία. Αν χρειαστεί θα δώσω και το χέρι μου για σένα φίλε”, είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος στην τοποθέτηση του.

Όλοι όσοι ήταν στο πάνελ προσπάθησαν να πουν στον Τριαντάφυλλο πως πρέπει να καθίσουν να μιλήσουν και να τα πουν γιατί είναι κρίμα!

Ο τραγουδιστής συνέχισε λέγοντας πως πέρασαν πολλά και πως τον πονάει όλο αυτά. Μάλιστα, τόνισε πως ο Σάκης Κατσούλης έλεγε πολλά για τον Γιώργο Κόρομι και πως πέρασε την κόκκινη γραμμή.

“Επιλογές μας είναι να θέλουμε κάποιον να τον κάνουμε φίλο. Εγώ δεν θα πέρναγα ποτέ την κόκκινη γραμμή του αδελφού μου. Σάκη μου –επειδή θα το δεις- εσύ αθέτησες αυτά που λέγαμε κλαίγοντας. O Kόρο πάντα ήθελε να είναι στην Ντάφυς family και το έλεγες και εσύ πως ζήλευε”. 

Τσέκαρε και αυτά: