Kendall Jenner

Η Kendall Jenner έδειξε ένα σέξι χριστουγεννιάτικο λουκ σε μια σειρά από εορταστικές φωτογραφίες για τη συλλογή Jacquemus 2023 για τις γιορτές στο Instagram, δίνοντας νέο νόημα στο τραγούδι “Santa Baby”, καθώς πόζαρε τόπλες με ένα ζευγάρι εσώρουχα και ένα σκουφάκι του Άγιου Βασίλη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η ίδια φαίνεται να αράζει σε έναν καναπέ, ενώ καλύπτει το γυμνό της στήθος στην χριστουγεννιάτικη φωτογραφία, φορώντας ένα λευκό εσώρουχο και το γούνινο καπέλο, καθώς ένα ζευγάρι κόκκινα τακούνια κάθονται σε πρώτο πλάνο της φωτογραφίας.

Η πικάντικη εμφάνιση του Άγιου Βασίλη ακολουθεί μια φωτογραφία με γυμνά οπίσθια για την οποία η Jenner πόζαρε την Κυριακή για να προϊδεάσει για τη συλλογή “Guirlande”, με τον σχεδιαστή να δείχνει μια οπίσθια λήψη του μοντέλου που φορούσε μόνο ένα σουτιέν με θηλένιο σουτιέν αξίας 2.095 δολαρίων και μια σειρά από χριστουγεννιάτικα φωτάκια τυλιγμένα γύρω από τα οπίσθιά της.

Η Kendall Jenner καλύφθηκε σε μια άλλη φωτογραφία, φορώντας ένα λευκό παλτό με γούνα (7.500 δολάρια), καθώς σηκώνει το ένα πόδι της τυλιγμένο με χριστουγεννιάτικα φώτα στον αέρα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Το μοντέλο ποζάρει επίσης με τα σκι της ενώ κάθεται σε μια βελούδινη καρέκλα, φορώντας ένα άνετο λευκό πουλόβερ (630 δολάρια) χωρίς παντελόνι σε μια άλλη φωτογραφία.

Τσέκαρε και αυτό:

Μέγκαν Μαρκλ: Ότι “χρησιμοποιεί” τον πρίγκιπα Χάρι αναφέρουν

Σκύλος κατεβαίνει τις σκάλες σαν λαγουδάκι