Νίκος Μουτσινάς

Ένας κύκλος πέντε ετών έκλεισε και ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό για όσο διάστημα πιστεύει εκείνος ότι χρειάζεται να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα! Και η αλήθεια είναι πως θα μας λείψει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο παρουσιαστής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 για να κάνει ένα μεγάλο πάρτι και να αποχαιρετίσει τους φίλους του οι οποίοι τον παρακολουθούσαν κάθε μεσημέρι. Και η συγκίνηση ήταν μεγάλη!

Στο πλατό εμφανίστηκαν αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz όπως ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Αναστασία, η Γωγώ Γαρυφάλλου, η Αναστασία Γιούσεφ, ο Κωνσταντίνος Δέδες, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Αθηνά Οικονομάκου, η Μαίρη Συνατσάκη, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Έλενα Παπαρίζου, ο Νικηφόρος, ο Γιώργος Λιβάνης και άλλοι πολλοί!

Μέσω live συνδέσεων ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε με τον Σάκη Ρουβά, την Ελένη Μενεγάκη, τη Ζήνα Κουτσελίνη και άλλοι φίλοι του όπως η Σίσσυ Χριστίδου έστειλαν τα δικά τους βίντεο!

Πολλές στιγμές του παρουσιαστή από τις εκπομπές που έχει κάνει συγκεντρώθηκαν σε ένα βίντεο ενώ ένα βίντεο με τις στιγμές της Βάνιας συγκίνησε τη Ματίνα Νικολάου η οποία ευχαρίστησε τον συνεργάτη της για όλα όσα έχουν ζήσει!

Όταν μπήκε στο πλατό η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Μουτσινάς συγκινήθηκε για λίγα δευτερόλεπτα και όλοι του οι φίλοι τον τίμησαν με την παρουσία τους καθώς είναι μια πολύ συγκινητική στιγμή για τον ίδιο!

Οι Alcatrash ήταν αυτοί που τραγούδησαν στο τέλος της εκπομπής για να αποχαιρετίσουν με τον διό τους τρόπο το κοινό και όλοι οι συνεργάτες του “Καλό Μεσημεράκι” εμφανίστηκαν και χόρεψαν.

“Σε μια ώρα θα έχουν όλα τελειώσει…” ήταν οι τελευταίοι στίχοι που τραγούδησε ο Πέτρος Πυλαρινός και έτσι όπως τα έφερε η ζωή… ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να κάνει κάτι για τον εαυτό του και να επιλέξει να απέχει από πράγματα που πλέον δεν του ταιριάζουν!

Χόρεψε το τραγούδι του Αργυρού “Ελεύθερος” και ζήτησε από τον κόσμο να αγαπάει! Και μια ατάκα θα κρατήσουμε: “Εις το επανιδείν”!

Ο τελευταίος χορός δόθηκε και ο Νικόλας πάει διακοπές… Για όσα καιρό θέλει εκείνος!

Τσέκαρε και αυτά: