Κέβιν Κόστνερ

Ο Κέβιν Κόστνερ και η σύζυγος του και σχεδιάστρια, Κρίστεν Μπάουμγκαρδερ, αποφάσισαν να χωρίσουν και η είδηση έχει πέσει σαν “βόμβα” στον κόσμο του Χόλυγουντ!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, η 49χρονη σύζυγος του πασίγνωστου ηθοποιού αποφάσισε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου και ο λόγος όπως αναφέρει το μέσο είναι οι “διαφορές που δεν επιδέχονται συμβιβασμό”. Στην αίτηση ζητά την κοινή επιμέλεια των παιδιών τους τα οποία είναι τρία στον αριθμό και βρίσκονται στην εφηβεία.

Ένας εκπρόσωπος από την ομάδα του ηθοποιού ανέφερε χαρακτηριστικά για την είδηση:

“Με μεγάλη λύπη συνέβησαν περιστάσεις πέρα ​​από τον έλεγχό του που είχαν ως αποτέλεσμα ο κ. Κόστνερ να πρέπει να συμμετάσχει σε μια διαδικασία λύσης γάμου. Ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή του, της Christine και των παιδιών τους καθώς περνούν αυτή τη δύσκολη στιγμή”.

Ο Κέβιν Κόστνερ δεν έχει σχολιάσει προς το παρών την είδηση και αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι πως δε θέλουν να πάρει μεγάλες διαστάσεις στα μίντια καθώς θέλουν να προφυλάξουν τα παιδιά τους!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1999 όπου και ξεκίνησαν να βγαίνουν και το 2003 αποφάσισαν να ξανά είναι μαζί, αφού είχαν χωρίσει για ένα σύντομο χρονικό διάστημα! Το 2007 απέκτησαν τον πρώτο τους γιο και το 2009 τον δεύτερο.

Το 2010 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους!

 

Τσέκαρε και αυτά: