Κλόε Καρντάσιαν

Τρελό “κόλλημα” έχει με την κόρη της, True, η Khloe Kardashian, η οποία δε σταματά να αναρτά εικόνες της στο Instagram και να μας δείχνει πόσο όμορφο είναι το κοριτσάκι της το οποίο έχει μεγαλώσει πολύ!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σε νέες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει το τελευταίο διάστημα η γνωστή τηλεπερσόνα, βλέπουμε την κόρη της να ποζάρει με μεγάλο χαμόγελο στον φωτογραφικό φακό και η ομοιότητα με τον μπαμπά της, Τρίσταν Τόμσον είναι ξεκάθαρη!

Η κόρη της φαίνεται πως βαδίζει στα χνάρια της μαμάς της καθώς της αρέσει πολύ να στέκεται μπροστά στο φακό και να ποζάρει ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να εμφανιστεί σε κάποια βίντεο που αναρτά η Khloe Kardashian!

H γνωστή οικογένεια φαίνεται πως προετοιμάζει πολύ καλά την επόμενη γενιά των ιnfluencers και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν εκατομμύρια likes όταν έχουν αναρτήσει εικονες των παιδιών τους.

Η Kris Jenner ήταν αυτή που ξεκίνησε να “διαφημίζει” τα παιδιά της και η παράδοση συνεχίζεται με τον καλύτερο τρόπο! Οι εταιρείες κάνουν ουρές για να διαφημίσουν τα προϊόντα τους και έχουμε σίγουρα να δούμε πολλά!

Τσέκαρε και αυτά: