Κιάνου Ριβς

Ο Κιάνου Ριβς είναι εκείνο το αγόρι που όλοι λατρεύουμε καθώς είναι πολύ κους τύπος και με τις ταινίες “John Wick” κατάφερε να βγει ξανά στο προσκήνιο και να βγει από το περιθώριο που ο ίδιος είχε μπει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Μια ομάδα επιστημόνων αποφάσισε μετά από πολλά χρόνια να δημιουργήσει ένα φυτοφάρμακο! Και μάντεψε! δώσε το όνομα του ηθοποιού σε αυτό!

Οι επιστήμονες επέλεξαν να δώσουν το όνομα του στο φυτοφάρμακο εξαιτίας της σκληρής συμμετοχής του στις ταινίες του Wick όπου εκεί είναι πολύ επικίνδυνος και η ονομασία του προϊόντος είναι “Keanumycins”.

Σύμφωνα με τον Σεμπαστιάν Γκότζε, ο οποίο είναι επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης και ερευνητής, τα μόρια που υπάρχουν στο συγκεκριμένο προϊόν σκοτώνουν αποτελεσματικά και αποφασίστηκε να δοθεί το όνομα αυτό γιατί ο “δολοφόνος” Κιάνου στην γνωστή ταινία είναι εξίσου αποτελεσματικός.

Τα βακτήρια του γένους Peudomonas που χρησιμοποιούνται μπορούν να εξολοθρεύσουν το παράσιτο που ονομάζεται Botrytis cinerea το οποίο προκαλεί σάπισμα σε περισσότερα από 200 είδη λαχανικών και φρούτων.

Η μελέτη δημοσιεύτηκε στο ACS Publication και ο Κιάνου Ριβς δεν έχει αναφερθεί ακόμη σε αυτή την ιδιαίτερη τιμή που έλαβε!

Τσέκαρε και αυτά: