Kim Cattrall

Η Kim Cattrall μίλησε για πρώτη φορά σε εκπομπή για την σοκαριστική επιστροφή της ως Σαμάνθα Τζοόυνς στη spin off σειρά του “Sex and the city”,And just like that” και αποκάλυψε τις απαιτήσεις που είχε για να μπορέσει να πει “ναι” στην πρόταση που της έγινε.

Η 66χρονη ηθοποιός η οποία υποδύθηκε την αγαπημένη μάνατζερ για έξι σεζόν στη γνωστή σειρά, αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που δέχτηκε από το ΗΒΟ και όσα ζήτησε για να επιστρέψει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Μιλώντας στην εκπομπή “The View” είπε:

“Ήταν πολύ ενδιαφέρον το τηλεφώνημα που δέχτηκα από τον επικεφαλής του ΗΒΟ ο οποίος μου είπε “Τι μπορούμε να κάνουμε”. Και του είπα “επέτρεψε μου να γίνω δημιουργική. Ένα από τα πράγματα που ζήτησα ήταν να επιστρέψει η Πατρίτσια Φίλντς καθώς ήθελα να επιστρέψει η Σαμάνθα με το στιλ που είχε”.

Η Πατρίτσια Φιλντς η οποία δημιούργησε πολλά από τις fashion εικόνες που απολαύσαμε στη σειρά δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την Kim Cattrall στο AJLT γιατί έχει υποχρεώσεις στη σειρά “Emily in Paris”.

H επιστροφή της Κιμ Κατράλ στη σειρά θα γίνει με πολύ ξεχωριστό τρόπο και σύμφωνα με το Variety θα τη δούμε να μιλά στο τηλέφωνο καθώς θα μπαίνει σε ένα συγκεκριμένο μέρος!

Tσέκαρε και αυτά: