Marc Jacobs

Ο Marc Jacobs κατάφερε να κάνει κάτι απίστευτο! Και ο κόσμος που βρέθηκε στη βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης περιμένοντας να δει από κοντά τη νέα του συλλογή για το φθινόπωρο 2023, έμεινε με το στόμα ανοιχτό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο γνωστός σχεδιαστής – γνωστός για τις ιδιαίτερες ανατροπές που κάνει – αποφάσισε να διοργανώσει μια πασαρέλα η οποία διήρκησε μόλις… 3 λεπτά!

Τα μοντέλα βγήκαν όλα μαζί στην “πασαρέλα” η οποία ήταν στην ουσία ένας διάδρομος σε έναν από τους χώρους της βιβλιοθήκη και με γρήγορο βάδισμα πέρασαν αστραπιαία μπροστά από τους καλεσμένους.

Ο γρήγορος ρυθμός που ανέπτυξαν τα μοντέλα στην πασαρέλα συμβόλιζε τον τρόπο με τον οποίο κυλά η ζωή καθώς όλα γίνονται πολύ γρήγορα και αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη!

Τα ρούχα είχαν μια πινελιά από τη δεκαετία των ’80s και σύγχρονα στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να φορεθούν από τις γυναίκες που αναπολούν το παρελθόν αλλά παράλληλα αγαπούν το σήμερα.

Ένα από τα trends που έφερε στην πασαρέλα ο Marc Jacobs θυμίζει τις Ιαπωνέζες μαθήτριες οι οποίες επιλέγουν να φορέσουν παπούτσια – μπαλαρίνες με λευκή κάλτσα ενώ είδαμε στην πασαρέλα μίνι φορέματα, μαντήλια τα οποία κοσμούσαν τους λαιμούς των μοντέλων, κολάν σε sheer υφός και κάποιες δημιουργίες με vinyl υλικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marc Jacobs (@marcjacobs)

Υπήρξε ενδιαφέρουσα στιγμή!

Τσέκαρε και αυτά: