Kim Kardashian

H Kim Kardashian παρουσίασε μέσω του Instagram τη νέα σειρά που έχει δημιουργήσει για την εταιρεία της SKIMS, η οποία περιλαμβάνει εσώρουχα, μαγιό και κάποια είδη ρουχισμού τα οποία φοριούνται εντός και εκτός σπιτιού!

Η 42χρονη επιχειρηματίας αποφάσισε να προτείνει στις φίλες της και σε κάποιους φίλους της, δυο ιδιαίτερα χρώματα τα οποία ανήκουν στην neon παλέτα και πιστεύει πως είναι τα απόλυτα καλοκαιρινά χρώματα για να αναδείξει κάποιος το μαύρισμα του!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H νέα συλλογή της Kim Kardashian έδειξε κάποια από τα κομμάτια που θα βγουν σε κυκλοφορία στις 15 Ιουνίου και δυο είναι τα χρώματα που ήθελε να υπάρχουν! Το neon pink και το neon yellow!

Ανάμεσα στα neon κομμάτια ξεχωρίζει ένα φόρεμα το οποίο είναι super “κολλητό” στο σώμα και έχει κοψίματα στο σημείο του στομαχιού ενώ τα ολόσωμα κορμάκια είναι πολύ ιδιαίτερα καθώς στο τελείωμα τους είναι στρινγκ και πολύ “μεσάτα”.

Επίσης, το σούπερ “κολλητό” neon ροζ φόρεμα της είναι ένα από τα αγαπημένα της καθώς αναδεικνύει τις καμπύλες της και το προτείνει στα κορίτσια που την παρακολούθησαν!

Σύμφωνα με το Glamour η αξία της εταιρείας της Κιμ Καρντάσιαν κοστολογείται στα 3.2 δισεκατομμύρια δολάρια και ο Κάνιε Γουέστ έχει μόλις ένα 5% της εταιρείας και φέρεται να έχει δώσει σχέδια του στην πρώην σύζυγο του!

Τσέκαρε και αυτά: