Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει δημιουργήσει τη δική της εταιρεία με εσώρουχα και ρούχα τα οποία θεωρούνται “homewear”. Και κάθε φορά που λανσάρει μια νέα σειρά, γίνεται αμέσως ανάρπαστη.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η γνωστή τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας λανσάρει μια ιδιαίτερη σειρά εσωρούχων που αφορά όλες τις μέλλουσες νυφούλες και το εξαιρετικό της υπόθεσης είναι πως αφορά όλα τα sizes  και είναι super sexy!

Η Κιμ Καρντάσιαν δημιούργησε με την ομάδα της μια σειρά εσωρούχων η οποία έχει ήδη αρχίσει να γίνεται ανάρπαστη καθώς οι νύφες πληθαίνουν με τον καιρό και αναμένεται να “ξεπουλήσει” πολύ γρήγορα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKIMS (@skims)

Στη συλλογή βλέπουμε λευκά και baby blue εσώρουχα, διαφόρων ειδών κοψίματα και νυχτικά για την πρώτη νύχτα του γάμου! Τα μοντέλα που ποζάρουν είναι διαφόρων sizes – κάτι το οποίο ούτως ή άλλως θέλει η Κιμ – και φορούν τα ιδιαίτερα εσώρουχα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKIMS (@skims)

Φυσικά, ακόμη και αν δεν ετοιμάζεται μια γυναίκα να γίνει νύφη, μπορεί να δοκιμάσει τα νέα εσώρουχα που κυκλοφορούν και να νιώθει super sexy και άνετη!

Η Kim Kardashian δημιούργησε το συγκεκριμένα brand γιατί ήθελε να δώσει στςι γυναίκες τη δυνατότητα να φορούν εσώρουχα τα οποία θα είναι άνετα και παράλληλα πολύ θηλυκά ενώ οι σειρές με τα διάφορα χρώματα που ταιριάζουν στο χρώμα του δέρματος κάθε γυναίκας είναι η “κορώνα” της εταιρείας της.

Tσέκαρε και αυτά: