Σχέσεις

Πολλές φορές έχουμε την τάση να τα δίνουν όλα στις σχέσεις μας και να πιστεύουμε πως ο σύντροφος μας είναι έτοιμος να δεχτεί όλη την αγάπη που κρύβουμε μέσα μας! Αλλά δεν είναι πάντα έτσι!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ακόμη και στις ερωτικές σχέσεις, πρέπει να υπάρχει ένα “μέτρο” διότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι και δεν μπορούν να δεχτούν πολύ εύκολα κάποια πράγματα!

Υπάρχουν κάποια πράγματα που όλοι έχουμε κάνει κάποια στιγμή στη σχέση μας και δεν μας έχουν βγει σε καλό! Παρακάτω θα σου πούμε ποια είναι αυτά, και αν δεις πως υπάρχει κάποια ταύτιση, ίσως θα πρέπει να τα σταματήσεις γιατί δε θα έχεις happy end!

#1.Υποψιάζεσαι κάθε κίνηση

Χτύπησε το κινητό; Πήγε στο περίπτερο και δε στο είπε; Κάνει πράγματα για τα οποία θέλεις να ξέρεις τα πάντα! Αυτός ο έλεγχος δεν είναι υγιής και δεν γίνεται να ακυρώνεις την προσωπική του ζωή!

#2.Διαρκώς θέλεις επιβεβαίωση 

Δε σταματάς να ζητάς επιβεβαίωση για τα συναισθήματα του! Διαρκώς θέλεις να σου λέει ότι σε αγαπά, ότι σε θέλει, ότι του λείπεις και άλλα πολλά! Δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες και δεν μπορείς να έχεις αυτή την απαίτηση 24/7.

#3.Θέλεις τον έλεγχο των social media 

Tα social media όντως μπορούν να προκαλέσουν διάφορες καταστάσεις! Και εσύ θέλεις να έχεις τον έλεγχο αυτών! Αλλά δε γίνεται μάνα μου! Μιλάμε για προσωπικά δεδομένα! Αν δεν τον εμπιστεύεσαι τότε πρέπει να δουλέψεις με τον εαυτό σου και να δεις τι συμβαίνει!

Tσέκαρε και αυτά :