Ύπνος

Aχ, ωραίο πράγμα ο ύπνος! Και ειδικά όταν ξαπλώνουμε μπρούμυτα, βάζουμε το ένα χεράκι κάτω από το μαξιλάρι και σχηματίζουμε ένα “π” με το πόδι μας! Απόλαυση!

Ωστόσο, ένας ειδικός στη στάση του σώματος και δημιουργός καλών στρωμάτων, αποφάσισε να μας χαλάσει τη μέρα με ένα βίντεο του στο TikTok, καθώς αναφέρει πως η παραπάνω στάση είναι ότι χειρότερο για το σώμα μας.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο James Leinhardt έχει δημιουργήσει ένα TikTok account μέσω του οποίου θέλει να ενημερώνει τον κόσμο για τη σωστή στάση σώματος και πως ο ύπνος πρέπει να γίνεται με συγκεκριμένη διαδικασία έτσι ώστε όταν ξυπνάμε να μην είμαστε πιασμένοι και να νιώθουμε καλά τα κόκαλα μας.

Σύμφωνα με τον James, ο λαιμός μας και η σπονδυλική μας στήλη δεν περνούν καλά όταν κοιμόμαστε σε αυτή τη στάση και δεν το καταλαβαίνουμε λόγω της κούρασης που νιώθουμε! Μάλιστα, επιστρατεύει έναν σκελετό για να δείξει τη “ζημιά” που προκαλούμε στο κορμί μας όταν κοιμόμαστε με αυτόν τον τρόπο! Και δεν είναι ευχάριστο γιατί μπορεί να προκαλέσουμε πρόβλημα στο σώμα μας κάποια στιγμή!

@levitex The worst sleeping position award goes to… stomach sleeping👎 #tummysleeper #badhabits #stomachsleeper ♬ original sound – Levitex

Μια χαρά είχαμε! Πάει και αυτή βρε James!

Τσέκαρε και αυτά: