Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας καλλιτέχνης ο οποίος έχει μεγάλο hype στα social media και πολλές είναι οι θαυμάστριες που του στέλνουν μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό να του μιλήσουν και ενδεχομένως να του εκφράσουν τον έρωτα τους!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O γνωστός τραγουδιστής και η Φαίη Σκορδά κάθισε σε δυο πολυθρόνες και έκαναν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση η οποία παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Πρωινό Μας”.

Ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στα πολλά μηνύματα που δέχεται στα social media και αποκάλυψε πως μπορεί να βρει κάποιος τον μπελά του αν δεν προσέχει! Μάλιστα, αποκάλυψε ένα περιστατικό που τον στεναχώρησε.

“Διαβάζω τα πάντα. Ακόμα και τα ερωτικού περιεχομένου. Δεν απαντάω σε όλα, δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα, αλλά έχω απαντήσει. Έχει τύχει να κάνουν screen shot μηνύματά μου αλλά όχι κάτι που με φοβίζει. Κάποια στιγμή είχα προβληματιστεί. Όταν με σταματάνε στον δρόμο κάποιοι και μου λένε “να βγάλουμε ένα βιντεάκι να στείλουμε στην ξαδέλφη μου”. Στην αρχή το έκανα γιατί ένιωθα ρομαντικά ότι δίνω χαρά σε αυτόν που ακούσει τη μουσική μου κι έλεγα “ναι”. Κι έκανα ένα βιντεάκι για μια κοπέλα κι έλεγα “Γεια σου Γεωργία”, τυχαίο το όνομα, “σου στέλνω την αγάπη μου και περιμένω να σε δω κάποια στιγμή στη συναυλία που θα κάνω, να τα πούμε από κοντά, να γνωριστούμε, και τα φιλιά μου”. Και είπα “σας παρακαλώ αυτό είναι για προσωπική χρήση και δεν θα ήθελα να το δω στα social media” και μετά από μία εβδομάδα το είδα στο Tik Tok. Η κοπελίτσα ήταν 13 – 14 χρονών και έγραφαν στα σχόλια από κάτω “μην μιλάς σε δεκαπεντάχρονα”, “θα έπρεπε να προσέχεις”. Ένιωσα παγιδευμένος. Από αυτό το σημείο και μετά αποφεύγω να βγάζω βίντεο. Με τη δύναμη της τεχνολογίας σήμερα μπορείς να βρεις τον μπελά του”.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναφέρθηκε και στην ψυχανάλυση την οποία ξεκίνησε γιατί ήθελε να γίνει πιο εύκολος άνθρωπος και είναι πολύ χαρούμενος με την επιλογή που έκανε!

“Ξεκίνησα ψυχανάλυση περισσότερο για να γίνω πιο εύκολος άνθρωπος στην κοινωνία εγώ. Είμαι χαρούμενος. Νιώθω γεμάτος με ό,τι έχει συμβεί μέχρι την παρούσα φάση στη ζωή μου. Και από τις εμπειρίες μου, και από τα θέλω μου και από αυτά που έχω κάνει και από αυτά που δεν έχω κάνει, που θέλω να πετύχω. Σίγουρα ένα από αυτά είναι κάποια στιγμή να καταφέρω να κάνω τη δική μου οικογένεια. Δεν το φοβάμαι. Θα έρθει με τη σειρά του, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι η στιγμή. Μπορεί να είναι αύριο, μπορεί να είναι σε δύο χρόνια, μπορεί σε πέντε. Δεν υπάρχει ηλικία. Η γιαγιά μου έλεγε τη ζωή θα την παίρνεις όπως έρχεται”.

Τσέκαρε και αυτά: