Σάκης Κατσούλης

O Σάκης Κατσούλης αναμένεται να είναι ένας από τους παίκτες που θα καθίσουν στα περίφημα σκαμπό του Γαλατσίου για τον μεγάλο τελικό του Survivor All Star!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Ηλίας Μπόγδανος αποχώρησε πριν από λίγες μέρες από το παινχίδι επιβίωσης και μιλώντας μέσω skype στην εκπομπή “Πρωινό Μας” έκανε κάποιες περίεργες αποκαλύψεις!

Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στην στάση που κράτησε ο Σάκης Κατσούλης για τη φιλία που είχε ο παίκτης με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Ηλίας Μπόγδανος είπε:

“Όλοι ήταν αντιμέτωποι με τη Σταυρούλα. Μέχρι και ο Σάκης με έπιασε και μου είπε “τι κάνεις με τη Σταυρούλα”. Λίγο πριν τον τελικό μου είπε “τι ρόλο τραβάς με τη Σταυρούλα, έλα από εδώ, σου έχει κάνει πολλά”. Και του είπα πως η Σταυρούλα είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα. Μου έκανε πολλές κουβέντες και off camera μου είπε πολλά γιατί δεν καταλάβαινε γιατί έκανα παρέα με την παίκτρια”.

Αυτό που είπε στην ουσία ο Ηλίας είναι πως ο Κατσούλης δεν είναι αυτό που φαίνεται και δεν τον έβαλε μέσα στην τριάδα του τελικού.

Ο Ηλίας είπε πως θα ήθελε να δει τη Σταυρούλα να κερδίζει το παιχνίδι και πιστεύει πως αξίζει να το πάρει μια γυναίκα το έπαθλο του ριάλιτι!

Τσέκαρε και αυτά: