Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει ξεκινήσει με την παρέα του το island hopping και τον βλέπουμε μέσω των social media να πηγαίνει από νησί σε νησί και να κάνει αξιοζήλευτες διακοπές! Περνά ωραία το αγόρι και αυτό βγαίνει προς τα εξω!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι δε χαίρονται με τη χαρά του άλλου και εξαπολύουν διαρκώς τοξικά σχόλια για να νιώσουν καλύτερα με τους εαυτούς του, διότι πιστεύουν πως είναι σωστό να χαρακτηρίζεις κόσμο με αγενή σχόλια.

Ο κολλητός του Βασάλου, Fipsterr, είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει μεγάλο κοινό στο TikTok και κατά καιρούς του γράφουν διάφορα σχόλια! Ένα σχόλιο ήταν αρκετό για να δημιουργήσει ένα βίντεο ο content creator και να δούμε την αυστηρή απάντηση που έδωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε χρήστη που τον αποκάλεσε “πανηλίθιο”.

@fipsterr

Replying to @My life a movie

♬ original sound – Fipster

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο:

“Για στείλε μας να σε δούμε και εσένα πως είσαι. Αυτός που μας στέλνει το μήνυμα ας μας στείλει να τον δούμε πώς είναι. Να τον αξιολογήσουμε και εμείς καταλλήλως από βίντεο και φωτογραφίες”. 

Ο γυμναστής φάνηκε πολύ ενοχλημένος με το σχόλιο που έγινε και είχε στραβώσει το πρόσωπο του! Δικαιολογημένα θα πούμε εμείς διότι δεν είναι ωραίοι χαρακτηρισμοί αυτοί!

Τσέκαρε και αυτά: