Κωνσταντίνος Βασάλος

O Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένας παίκτης του Survivor All Star ο οποίος δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει ακόμη τις πρώτες θέσεις στα στατιστικά, και δεν είναι λίγες οι φορές που ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι είναι… παλτό. Ωστόσο, είναι ένα πρόσωπο με πολύ θετική ενέργεια και δε ψηφίζεται εύκολα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Κάποιοι ποίκτες έχουν πολλές απορίες σχετικά με το γεγονός πως ο “επαγγελματίας ριαλιτάς”(όπως αυτοαποκαλείται) δε ψηφίζεται και έχουν ήδη ξεκινήσει νέοι κύκλοι συζητήσεων περί αυτού.

Σε άλλα νέα, μέσω του νέου trailer για το επεισόδιο της Τετάρτης 26/4 θα δούμε σκληρές αναμετρήσεις στον στίβο μάχης καθώς οι παίκτες θα έρθουν σώμα με σώμα για να πετύχουν τους στόχους! Και αυτό θα σταθεί ως αφορμή για να γίνει μια έντονη συζήτηση στο συμβούλιο και να ξεσπάσει νέα κόντρα. Αλλά σε αυτή δε συμμετέχει ο Κωνσταντίνος Βασάλος. 

Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τάκης Καραγκούνιας θα δημιουργήσουν μεταξύ τους μια νέα κόντρα με αφορμή τον αγώνα. Οι δυο τους θα ανταλλάξουν πολλές κουβέντες οι οποίες θα φέρουν νέες εντάσεις στο συμβούλιο και οι προβληματισμοί είναι πολλοί!

Πολλά θα δούμε για μια ακόμη φορά!

Τσέκαρε και αυτά: