Kώστας Αναγνωστόπουλος

Μια ατάκα ήταν αρκετή για να καταφέρει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος να μας “κάψει” τον εγκέφαλο καθώς βλέπαμε το τρίτο επεισόδιο του Survivor All Star από τη ζεστασιά του γραφείου μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο γνωστός σε όλους μας “μισθοφόρος” κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στη ζούγκλα του Αγίου Δομίνικου, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες αντιμετωπίζουν το ριάλιτι επιβίωσης και λίγη ώρα προτού ξεκινήσει το τελευταίο αγώνισμα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, αναφέρθηκε σε ένα τρίτο πυρηνικό πόλεμο που θα μπορούσε να ξεσπάσει στο Survivor All Star και κάπου τον “χάσαμε”.

“Σήμερα το παιχνίδι είναι ο θάνατός σου, η ζωή μου. Πιστεύω ότι όποιος χάσει, ακόμα και εμείς, θα γίνει τρίτος πυρηνικός πόλεμος. Είναι πολύ δύσκολο να ψηφίσεις δύο παίκτες. Καταλαβαίνουμε ότι οι καλοί παίκτες θα βγούνε στον τάκο και πολλοί κακοί δεν θα βγούνε στον τάκο γιατί υπάρχουν οι κλίκες. Πρέπει να κερδίσουμε, αλλά όπως φαίνονται τα πράγματα ίσως είναι ατομικό από τώρα”.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο Twitter έγινε “σκοτωμός” με την ατάκα του και οι τουιτεράδες δε σταμάτησαν να τρολάρουν τη νέα ατάκα που έχει γίνει ήδη viral!

Προφανώς, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μπερδεύτηκε και ήθελε να μιλήσει για έναν Γ’παγκόσμιο πόλεμο! Αλλά όπως και να έχει, ήταν ένα μικρό κάψιμο! Εκτός και αν ξέρει κάτι και απλά μας το λέει με έμμεσο τρόπο!

Τσέκαρε και αυτά: