Κουρασμένα μάτια

Tα κουρασμένα μάτια είναι κάτι με το οποίο οι περισσότεροι έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά διότι δουλεύουν μπροστά από έναν υπολογιστή για πολλές ώρες και δε φροντίζουν να κάνουν τα κατάλληλα διαλείμματα για να τα ξεκουράσουν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Κατά καιρούς επιλέγουμε να βάλουμε σταγόνες στα μάτια μας, να κοιτάζουμε τον τοίχο για 10 λεπτά και έπειτα να συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας στον υπολογιστή επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο τα πολύ σημαντικά όργανα που βρίσκονται στο πρόσωπο μας.

Ωστόσο, υπάρχει μια μέθοδος η οποία ίσως σε βολέψει και αναφερόμαστε στην… eye yoga! Είναι μια μέθοδος η οποία θεωρείαι ιδανική για τα κουρασμένα μάτια και μπορείς να κάνεις τη συγκεριμένη γυμναστική καθημερινά και να νιώθεις καλύτερα.

Μέσα από κάποιες πολύ απλές ασκήσεις μπορεί να χαλαρώσεις το νευρικό σου σύστημα και να ηρεμήσουν τα μάτια σου τα οποία ταλαιπωρούνται πολύ χωρίς να το καταλαβαίνεις στην αρχή.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις 5 ασκήσεις για να μπορέσεις να ξεκουράσεις τα μάτια σου και είναι τόσο απλές που θα φτάσεις σε ένα σημείο να τις κάνεις ασυναίσθητα!

 

Μην παραμελείς τα μάτια σου και δώσε βάση στα σημάδια κούρασης γιατί είναι πολύ σημαντικά!

Τσέκαρε και αυτά: