κουζίνα

Ενώ μπορεί ο χώρος στην κουζίνα να είναι αρκετά μεγάλος, πολλές φορές, ψάχνουμε αντικείμενα και δεν τα βρίσκουμε, και η κατάσταση είναι χαώδης. Πολλές φορές όμως μπορεί να μην έχουμε και χώρο για να τακτοποιήσουμε τα πράγματά μας και να θέλουμε να κάνουμε τον χώρο μας πιο ευρύχωρο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Πώς να οργανώσετε την κουζίνα σας

Βάλτε ράφια στους τοίχους

Είναι μία πολύ καλή ιδέα να βάλετε ράφια στους τοίχους, αντί για ντουλάπια, έτσι ώστε να μπορείτε να βάλετε εκεί αντικείμενα όπως τα δημητριακά σας και να μην τα έχετε καταχωνιασμένα. Ακόμη μπορείτε να βάλετε πιαστράκια κάτω από τα ράφια για να κρεμάτε τα κουζινικά σας.

Διάφανα κουτιά αποθήκευσης

Πολύ συχνά τοποθετούμε τα αντικείμενα στους πάγκους της κουζίνας ή στο ψυγείο το ένα πάνω στο άλλο και δεν μπορούμε να τα δούμε, οπότε ξεχνάμε και τι έχουμε αγοράσει. Ωστόσο, μπορείτε να πάρετε διάφανα κουτιά και να βάζετε εκεί τα τρόφιμα και τα αντικείμενα της κουζίνας, έτσι ώστε να είναι πιο οργανωμένα.

Αποθηκευτικός χώρος κάτω από τον νιπτήρα

Οι περισσότεροι κάτω από τον νιπτήρα βάζουν τις σακούλες με τα σκουπίδια, ωστόσο είναι ένας χώρος που μπορεί πολύ εύκολα να χρησιμοποιηθεί σαν χώρος αποθήκευσης και να βάλετε εκεί μέσα τα καθαριστικά, κατσαρολικά κ.ά.

Τσέκαρε και αυτά:

Beauty tips: Οι κανόνες που ακολουθούν πιστά οι Γαλλίδες

Περπάτημα: Πόσα βήματα μειώνουν τον κίνδυνο θανάτου