Κυριάκος Μητσοτάκης

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night show” βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μίλησε για την ψυχική υγεία όπου παραδέχτηκε πως έχει ζητήσει και ο ίδιος τη βοήθεια ειδικού για να αντιμετωπίσει σοβαρά ζητήματα.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάθισε στο στούντιο της εκπομπής και συνομίλησε με τον Κυριάκο Μητσάκη για όλα όσα συμβαίνουν.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η αναφορά του προέδρου του γαλάζιου κόμματος στα θέματα ψυχικής υγείας καθώς όπως εξομολογήθηκε, έχει βρεθεί στη θέση του ανθρώπου που ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει με έναν ειδικό για σοβαρά ζητήματα και θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με τα θέματα ψυχικής υγείας εφόσον του δώσει ψήφο εμπιστοσύνης ο λαός.

“Σε πολύ σοβαρά ζητήματα έχω ζητήσει βοήθεια από ειδικό και δεν έχω καμία δυσκολία να το πω. Νομίζω ότι κάνετε πολύ καλά όταν μιλάτε ανοιχτά για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ψυχική υγεία συνολικά”, και στη συνέχεια πρόσθεσε: “Πρέπει να σταματήσουμε να αντιμετωπίζουμε τα θέματα ψυχικής υγείας με τις παρωπίδες και τις προκαταλήψεις του παρελθόντος. Κι εμείς έχουμε περάσει με τη Μαρέβα από μεγάλες οικογενειακές δυσκολίες. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να αισθανθεί κάποιος την ανάγκη να μιλήσει σε έναν άνθρωπο, για να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους θέση και διάσταση”.

Αυτό που θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι να υπάρξουν περισσότερες δομές που θα μπορούν να παρέχουν δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε όσους δεν έχουν τα χρήματα να βρουν τη βοήθεια που πραγματικά χρειάζονται για να βάλουν τα πράγματα μέσα τους σε μια τάξη.

Tσέκαρε και αυτά: