Lady Gaga

Η Lady Gaga είναι ένα από τα μεγαλύτερα icons της τελευταίας δεκαετίας και χιλιάδες θαυμαστές της, την ακολουθούν στα social media με σκοπό να μαθαίνουν νέα της και να βλέπουν όλα όσα κάνει στην καθημερινότητα της.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει δημιουργήσει το δικό της brand καλλυντικών και μέσω του TikTok δημιουργεί διάφορα βίντεο όπου προωθεί τις νέες συλλογές της. Και πολύ συχνά γίνεται viral.

Αυτή τη φορά, όμως, απασχόλησε για έναν άλλον λόγο! Και οι θαυμαστές της έπαθαν ένα μικρό σοκ καθώς αντίκρισαν τη Lady Gaga πολύ αδυνατισμένη και το πρόσωπο της να έχει “ρουφυχτεί” προς τα μέσα επειδή έχει χάσει αρκετά κιλά.

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να πουν πως είναι “τρομακτική”, “σχεδόν ανορεξική” και άλλα κακόβουλα σχόλια αλλά υπήρξαν και εκείνοι που την υποστήριξαν λέγοντας πως έχασε πολλά κιλά λόγω του ρόλου της στην ταινία “Joker 2” όπου υποδύεται τη Χαρλεϊ Κούιν.

@ladygaga These NEUTRALS are HOT LIKE THIS RECORD 💄💋 @HausLabs ♬ Princess Diana – Ice Spice & Nicki Minaj

H τραγουδίστρια συνεχίζει να κυνηγά το όνειρο της στην υποκριτική και έχει αποδείξει πως είναι πολύ καλή σε ότι επιλέγει να κάνει! Και όλοι ανυπομονούμε να τη δούμε στη νέα ταινία καθώς θα δώσει έναν άλλον “αέρα” στη σύντροφο του Τζόκερ!

Τσέκαρε και αυτά: