Βίκυ Καγιά

Στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών εμφανίστηκε η Βίκυ Καγιά φορώντας μια εξαιρετική δημιουργία γνωστού βρετανικού οίκου και ήταν υπέρ-συγκλο!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Εκτός από τη Δούκισσα Νομικού, είδαμε και την πρώην παρουσιάστρια του Shopping Star να  φωτογραφίζεται από τους φωτογράφους και να κλέβει τις εντυπώσεις αφού ήταν εκθαμβωτικη!

Η παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και μοντέλο περπάτησε στο κόκκινο χαλί του διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου φορώντας μια δημιουργία του οίκου Stella McCartney, μαύρες γόβες του οίκου YSL και κοσμήματα του ελληνικού οίκου MINAS.

Η Βίκυ Καγιά επέλεξε να φορέσει μια ολόσωμη κολλητή φόρμα (η γνωστή ως catsuit) του βρετανικού οίκου από τη συλλογή Summer 2023 η οποία είναι διακοσμημένη με κρυστάλλους και είναι σε nude απόχρωση. Συνδυάστηκε με ένα αύρο blazer για να δώσει έναν πιο dramatic και σβαρό vibe και ήταν απλά υπέροχο look!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Tα κοσμήματα της ήταν ασημένια και στα αυτιά της φόρεσε μια πολύ ιδιαίτερη δημιουργία του γνωστού οίκου που πρεσβεύει τον μινιμαλισμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Τα μαλλιά της ήταν δεμένα σε ένα sleek bun κα το βάψιμο της ήταν σχετικά ελαφρύ χωρίς ιδιαίτερες λάμψεις.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στις Κάννες για λογαριασμό γνωστής εταιρείας καφέ με την οποία συνεργάζεται και κατάφερε να εντυπωσιάσει!

Τσέκαρε και αυτά: