Λέων Ιούνιος

Λέων Ιούνιος: Είστε από εκείνα τα ζώδια που αυτό το μήνα για πρώτη φορά εδώ και αρκετό καιρό θα έχετε επιτέλους την ευκαιρία να δείτε την αλλαγή να έρχεται!

Ο Λέων Ιούνιος του πρώτου δεκαημέρου θα βρεθεί αντιμέτωπος με αλλαγές πολλές κυρίως στα επαγγελματικά και το κοινωνικό σας στάτους. Να φερθείτε έξυπνα με τις νέες προτάσεις που θα έχετε και κυρίως μην κοινοποιείται τα σχέδια σας πουθενά.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Συναισθηματικά έρχονται νέα πράγματα και δεδομένα στη ζωή σας κι εσείς πρέπει να το απολαύσετε χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Ο Λέων Ιούνιος του δεύτερου δεκαημέρου θα έρθει αντιμέτωπος με αλλαγές που δεν θα είναι εύκολες και ανώδυνες αλλά σίγουρα θα σας οδηγήσουν σε έναν νέο δρόμο που θα σας φέρει στην επίτευξη των στόχων σας!

Οικονομικά θα πρέπει να προσέχετε με διεκπεραιώσεις και εκκρεμότητες του παρελθόντος. Δώστε άμεσα λύσεις σε όλα αυτά για να ηρεμήσετε και να μην έχετε συνέχεια το άγχος.

Συναισθηματικά έρχεται εποχή με πολλή φλερτ και έντονες ερωτικές συγκινήσεις και δεν έχετε παρά να το απολαύσετε όσο μπορείτε περισσότερο.

Ο Λέων Ιούνιος του τρίτου δεκαημέρου θα έρθει μπροστά σε περίεργες και παρασκηνιακές ενέργειες στα επαγγελματικά σας. Μην μπείτε στη διαδικασία να αποκαλύψετε τις σκέψεις σας και τα σχέδια σας σε κανέναν και μην μπείτε σε καμία περίπτωση σε ίντριγκες και κουτσομπολιά.

Αυτό το μήνα θα δείτε τον κοινωνικό σας κύκλο να μεγαλώνει και θα δέχεστε τη μια πρόταση μετά την άλλη! Απολαύστε αυτή την εύνοια για να γνωρίσετε νέο κόσμο και να διασκεδάσετε!

Προσοχή χρειάζεται μόνο σε υποσχέσεις ανθρώπων που μέχρι τώρα δεν έχετε τσεκάρει την εμπιστοσύνη τους.

Τσέκαρε και αυτά: