Lewis Capaldi

Oι θαυμαστές του Lewis Capaldi για μια ακόμη φορά κατάφεραν να τον συγκινήσουν καθώς τραγούδησαν για εκείνον στο φεστιβάλ του Glastonbury όταν το σύνδρομο Τoυρέτ από το οποίο πάσχει έκανε την “εμφάνιση του” ενώ βρισκόταν στην σκηνή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο 26χρονος καλλιτέχνης με τη συγκλονιστική φωνή είχε κάνει ένα διάλειμμα τριών εβδομάδων για να μπορέσει να ξεκουραστεί και να είναι ετοιμος για το μεγάλο φεστιβάλ, αλλά είχε μια στιγμή αδυναμίας στην σκηνή.

Επιστρέφοντας στη σκηνή, παραδέχτηκε πως ήταν πολύ φοβισμένος και μίλησε για τα θέματα ψυχικής υγείας τα οποία αντιμετωπίζει και είπε πως μετά το φεστιβάλ θα κάνει ξανά ένα διάλειμμα.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του είπε πως η φωνή του “κλείνει” όταν εμφανίζονται τα συμπτώματα του Τουρέτ και ο βήχας ήταν έντονος.

Το σύνδρομο Τουρέτ είναι μια νευρολογική πάθηση η οποία συνδυάζει περίεργους ήχους και κινήσεις γνωστές ως “τικ” και μπορεί να επηρεάσει την ομιλία.

Παρά τις δυσκολίες, ο Lewis Capaldi συνέχισε να προσπαθεί να τραγουδήσει και οι θαυμαστές του ανέλαβαν δράση, τραγουδώντας όλοι μαζί το κόμματος “Someone you love” και ήταν μια πολύ ξεωριστή στιγμή!

Τσέκαρε το βίντεο:

Μια υπέροχη στιγμή!

Tσέκαρε και αυτά: