Σχέσεις

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι περίπλοκες! Θα το δεχτούμε! Ωστόσο, το ghosting είναι κάτι το οποίο δεν πρόκειται να το κατανοήσουμε ποτέ και πόσο μάλλον να το αποδεχτούμε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Αν, φίλε και φίλη του citynow.gr, δεν είσαι σε φάση να ασχοληθείς με έναν άνθρωπο τον οποίο γνώρισες με τον οποιοδήποτε τρόπο, να του το πεις και να μην εξαφανιστείς έτσι ξαφνικά! Δεν είναι τίμιο και ο άλλος πρέπει να ξέρει πως εσύ είσαι σε μια άλλη κατάσταση!

@sabrina.zohar 3 reasons why people ghost. #ghosting #ghosted #breakup #heartbroken #datingtips #datingadvice #therapytok ♬ original sound – Sabrina Zohar

Μια dating coach θέλησε μέσω του TikTok να αγγίξει το ζήτημα το ghosting το οποίο είναι λίγο περίεργο και αποκάλυψε τους τρεις λόγους για τους οποίους κάποιος επιλέγει αυτή την τακτική!

Σχέσεις – Και οι λόγοι είναι οι εξής

#1. Φοβούνται να έρθουν πολύ κοντά με ένα άλλο άτομο και μπορεί μέσα του να φρικάρει με την ιδέα πως θα πρέπει να γίνει ευάλωτος!

#2. Δεν ξέρει πως να διαχειριστεί τις αντιπαραθέσεις και αν δεν έχει μάθει στη ζωή του να συζητά και να δέχεται πως μπορεί να υπάρχουν αντιθέσεις στις απόψεις, τότε είναι πολύ πιθανό να εξαφανιστεί!

#3.Μπορεί να έχει γνωρίσει κάποιο άλλο άτομο και να νομίζει πως με την εξαφάνιση του πως θα πάρεις το “μήνυμα”.

Όπως και να έχει, αν κάποιος εξαφανιστεί θα πρέπει να ξέρεις πως τις περισσότερες φορές δεν έχεις κάνει κάτι εσύ! Απλά αποχαιρετάς και πας παρακάτω, γιατί δε σε αφορά ένας άνθρωπος που δεν μπήκε καν στη διαδικασία να σου εξηγήσει!

Τσέκαρε και αυτά: