Louis Vuitton

O oίκος Louis Vuitton διαθέτει από τις πιο ιδιαίτερες τσάντες και πολλές γυναίκες επιλέγουν να επενδύσουν αρκετά χρήματα για να αποκτήσουν ένα από τα items που έχου δημιουργηθεί στο Παρίσι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O νέος creative director του δημοφιλούς οίκου μόδας, Pharrell Williams παρουσίασε προ ημερών την πρώτη του ανδρική σειρά στο Παρίσι όπου πλήθος celebrities έδωσε το παρών! Και ανάμεσα στα είδη της νέας συλλογής υπάρχει μια τσάντα η οποία κοστίζει ένα εκατομμύριο ευρώ! Ω, ναι!

Η τσάντα Speedy “Millionaire” έχει δημιουργηθεί από δέρμα κροκόδειλου (οι φιλοζωικές δε θα χαρούν με αυτή την είδηση) και διαθέτει μια αλυσίδα σε μεγάλο μέγεθος και ένα λουκέο από διαμάντια. Έχει φτιαχτεί στο ατελιέ του οίκου Louis Vuitton και ο οίκος είναι από τους λίγους που επιλέγουν να δημιουργήσουν προϊόντα από εξωτικά δέρματα!

O Pharell Williams δημιούργησε μια συλλογή η οποία ναι μεν ανήκει στην ανδρική κολεξιόν του οίκου, όμως μπορεί να φορεθεί άνετα και από γυναίκες που αγαπούν τις πιο loose γραμμές και αρέσκονται στα πιο άνετα fittings!

Η τσάντα έχει γίνει ήδη viral και τα κομματια που υπάρχουν είναι λίγα καθώς πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο item!

Τσέκαρε και αυτά: