Άντονι Χόπκινς

Ο Άντονι Χόπκινς είναι ένας ηθοποιός ο οποίος έχει αστείρευτο ταλέντο και σε κάθε ταινία που έχει πρωταγωνιστήσει, έχει καταφέρει να πείσει ακόμη και τους πιο δύσκολους! Και επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

O μεγάλος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Freud’s Last Session” η οποια βασίζεται στο θεατρικό έργο του Μαρκ Σεν Ζερμέν, το οποίο είναι μια φανταστική συνάντηση μεταξύ του άθεου Φρόιντ και του Κλάιβ Στέιπλς Λιούις.

Στην Ιρλανδία έχουν ξεκινήσει να δημιουργούν το σπίτι του Φρόυντ και θα δούμε το γραφείο του και άλλα υπάρχοντα του τα οποία είχε τοποθετήσει πολύ σχολαστικά στο σπίτι του στο Λονδίνο ο μεγάλος δάσκαλος της ψυχανάλυσης.

Η ταινία τοποθετείται στις παραμονές του Β’Παγκόσμιου Πολέμου όπου απεικονίζεται ο Φρόιντ ως ένας 83 χρόνος Εβραίος πρόσφυγας. Μαζί με τον Λιούις ο οποίος είναι ακαδημαϊκός της Οξφόρδης, ηλικίας 40 ετών, συζητούν για πολλά θέματα όπως την ύπαρξη του Θεού και την σχέση της πίστης με την επιστήμη.

Πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίο έργο στο οποίο μπορεί κάποιος να βρει πολλά ερωτήματα τα οποία έχει και ο ίδιος, καθώς είναι μυστήριο η σχέση της επιστήμης με την ύπαρξη του Θεού και ο Άντονι Χόπκινς θα είναι τέλειος στο ρόλο!

Τσέκαρε και αυτά: