Love at First Sight

Αν θέλεις να δεις μία πιο ανάλαφρη ταινία στο Netflix σου έχουμε βρει την κατάλληλη και δεν είναι άλλη από το Love at First Sight.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η ταινία Love at First Sight είναι μια αμερικανική ρομαντική κωμωδία του 2023 σε σκηνοθεσία της Vanessa Caswill και το σενάριο υπογράφει η Katie Lovejoy, βασισμένο στο μυθιστόρημα του 2011 The Statistical Probability of Love at First Sight της Jennifer E. Smith. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν στην ταινία οι Haley Lu Richardson, Ben Hardy, Dexter Fletcher, Rob Delaney, Sally Phillips και Jameela Jamil. Το Love at First Sight έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Δείτε το τρέιλερ:

Η ταινία ακολουθεί μία 20χρονη Αμερικανίδα φοιτήτρια Hadley Sullivan, η οποία έχει ένα χάρισμα στην αργοπορία και στο να μην έχει πάντα ένα πλήρως φορτισμένο τηλέφωνο. Έτσι, χάνει την πτήση της για το Λονδίνο για τέσσερα λεπτά, αλλά καταφέρνει να κάνει κράτηση για την επόμενη πτήση. Στη συνέχεια, στον σταθμό φόρτισης κινητών τηλεφώνων, πηγαίνει να φορτίσει το τηλέφωνό της και συναντά τον 22χρονο Βρετανό φοιτητή στατιστικής του Yale, Oliver Jones, ο οποίος προσφέρεται να της δανείσει τον φορτιστή του τηλεφώνου του. Τα πάνε καλά και μετά τρώνε μαζί το δείπνο τους.

Στην καφετέρια, μαθαίνουν περισσότερα ο ένας για τον άλλον. Ο Όλιβερ μαθαίνει ότι η Χάντλεϊ πετάει στο Λονδίνο για το γάμο του πατέρα της, έχοντας ήδη χωρίσει με τη μητέρα της, τους τρεις μεγαλύτερους φόβους της (οδοντίατροι, μικροί χώροι και μαγιονέζα) και ότι είναι αναποφάσιστη για τις σπουδές της. Η Hadley μαθαίνει ότι ο Oliver σπουδάζει στατιστική συμπερασματολογία και διεξάγει ένα ερευνητικό πρόγραμμα, αν και είναι λίγο σκιώδης σχετικά με το τι είναι αυτό, και ότι μοιράζεται επίσης το κοινό μίσος για τη μαγιονέζα.

Τσέκαρε και αυτά:

Άννα Πολτζόγλου: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή, το Instagram και το Fame Story

Σκυλί νιώθει προδομένο και το δείχνει στην οικογένειά του