Madonna

Η Madonna για μια ακόμη φορά γίνεται viral και “θέμα συζήτησης” καθώς δημοσίευσε ένα βίντεο από τις πρόβες που κάνει με αφορμή τις συναυλίες που αναμένεται να πραγματοποίησε σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης και της Αμερικής και είναι λίγο… περίεργο!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H βασίλισσα της ποπ εμφανίζεται σε διάφορα στιγμιότυπα και παράλληλα δείχνει τους χορευτές της που θα την πλαισιώνουν στις συναυλίες και ανάμεσα τους βρίσκεται και ένα παιδί το οποίο θα συμμετάσχει στα χορευτικά.

Η Madonna εμφανίζεται σε ένα σημείο να καταβροχθίζει σαντιγί και μια χορεύτρια της παίρνει το μπουκάλι και βάζει σαντιγί στο σώμα ενός χορευτή, γλείφοντας τη από το στενό του!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Το βίντεο της Μαντόνα έχει λάβει έντονη κριτική από τους χρήστες των social media και μεγάλη μερίδα του κόσμου θεωρεί πως έχει ξεφύγει κατά πολύ με αυτά που κάνει και ίσως θα έπρεπε κάποια στιγμή να σταματήσει να φέρεται τόσο παράλογα!

Η αλήθεια είναι πως η τραγουδίστρια κάνει ότι μπορεί για να τραβήξει την προσοχή του κόσμου πάνω της και οι θαυμαστές της έχουν αρχίσει θεωρούν πως όλα γίνονται επίτηδες και πως θα έπρεπε να χαλαρώσει λίγο!

 

Tσέκαρε και αυτά: