Madonna

H Madonna είχε ανησυχήσει τους θαυμαστές πριν από κάποιες εβδομάδες καθώς νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με βαριά λοίμωξη! Πλέον, όμως,

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η τραγουδίστρια ανάρτησε ένα νέο βίντεο στο Instagram όπου τη βλέπουμε να χορεύει και να κάνει lip singing υπό τους ήχους του “Lucky Star” από τον πρώτο ομώνυμο άλμπουμ της καριέρας της.

Η βασίλισσα της ποπ επέλεξε να φορέσει μαύρα ρούχα και γυαλιά ηλίου για να χορέψει και να δείξει στους followers της πως έχει αρχίσει να αναρρώνει πλήρως και πως είναι καλά.

“Το να μπορώ να κουνήσω το σώμα μου και να χορέψω λίγο με κάνει να νιώθω σαν το πιο Τυχερό Αστέρι στον κόσμο! Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές και τους φίλους μου! Πρέπει να είστε  τα τυχερά μου αστέρια! Και ευτυχισμένα 40α γενέθλια στον δικό μου πρώτο άλμπουμ”, έγραψε στη λεζάντα της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Η Madonna είχε βρεθεί σύμφωνα με τα διεθνή μέσα αναίσθητη στο σπίτι της και αμέσως μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης όπου και οι γιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τη λοίμωξη και μετά από αρκετές μέρες επέστρεψε στο σπίτι της!

Τσέκαρε και αυτά: