Quiz

Το Citynow.gr έρχεται για άλλη μία φορά με ένα πικάντικο quiz που είναι επίκαιρο, αφού αφορά ένα τηλεοπτικό πρόσωπο και τις φωτιές που ταλαιπωρούν όλη τη χώρα.

Πρόκειται για γνωστό δημοσιογράφο, πανελίστα σε πρωινή εκπομπή, ο οποίος από την ημέρα που ξέσπασαν οι φωτιές, έχει πάθει παροξυσμό και ανεβάζει posts και stories ασταμάτητα, κατηγορώντας σε όλα την κυβέρνηση για την ολιγωρία της και τις ελλείψεις στον τομέα της πυρόσβεσης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ανεξάρτητα από το εάν έχει δίκιο ή όχι παρατηρήσαμε τα εξής. Σε όλο το instagram account του που ασχολείται με κοινωνικά θέματα, παρατηρήσαμε πως σε αντίστοιχες φωτιές επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ άκρα του τάφου σιωπή!

Αυτό που παρατηρήσαμε εμείς όμως το παρατήρησαν κι άλλοι χρήστες και μάλιστα followers!

Και φυσικά αυτοί οι followers του επεσήμαναν αυτή τη διαφορά! Και η απάντηση του γνωστού δημοσιογράφου πανελίστα: “Είσαι ηλίθιος, είσαι βλάκας”.

Η αλήθεια είναι πως ο συγκεκριμένος γνωστός δημοσιογράφος, άσσος στο lifestyle, αλλά όχι μόνο πια, δεν φημίζεται για την ευγένειά του, αλλά να βρίζει τους followers του επειδή έχουν διαφορετική άποψη με εκείνον, μας ξεπέρασε!

Επίσης μας ξεπέρασε και κάτι άλλο και το καταθέτουμε! Όλο αυτή η καμπάνια μέσω instagram κατά της κυβέρνησης για το χειρισμό των πύρινων μετώπων, γίνεται από τα διάφορα νησιά – μετρήσαμε 4-5 –  στα οποία βρίσκεται για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Πάντως, ενημερωτικά και μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτός σε νέα πρόσωπα! Μήπως να το σκεφτεί ο γνωστός πανελίστας;

Stay tuned για το επόμενο Quiz

by Πραξιτέλης Σαραντόπουλος

Τσέκαρε κι αυτό: