Μαρία Ιωαννίδου

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλοκαίρι Yes” βρέθηκε η Μαρία Ιωαννίδου η οποία μίλησε για τη σχέση της με τον Φρέντυ Γερμανό και για το γεγονός πως από μικρή ηλικία ένιωσε πως ήθελε να είναι στον χώρο του θεάματος!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η χορεύτρια και ηθοποιός η οποία πάντα απασχολεί με τις ατάκες της αποκάλυψε πως μετά τον Φρέντυ Γερμανό τελείωσαν οι γάμοι και πως πέρασε πολλές καταστάσεις οι οποίες δεν της επέτρεψαν να κάνει παιδί. Ωστόσο, στη ζωή της μπήκε η Ναταλία Γερμανού, την οποία όμως δε βλέπει σαν παιδί της, αλλά σαν… αδερφή της!

“Με τιμώρησε ο Θεός και δεν μπόρεσα να κάνω με τον Γερμανό παιδί”, και όταν η Μαριάντα Πιερίδη της είπε πως είχε τη Ναταλία είπε: “Η Ναταλία είναι σαν αδερφή μου, δεν είναι σαν κόρη μου. Μακάρι να την έβλεπα και λιγάκι γιατί είναι πολυάσχολη”.

Μάλιστα, η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε και για μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία που είχε αφού έφυγε από τη ζωή ο Φρέντυ Γερμανός λέγοντας:

“Έχετε διαβάσει για παραψυχολογία; Ίσως πιο πολύ ήθελα να πιστεύω ότι υπάρχει δίπλα μου. Είχαμε έναν συγκεκριμένο καναπέ στο σαλόνι μας, στο Κολωνάκι μέναμε τότε. Μας άρεσε πολύ να βλέπουμε έργα, και καθόμαστε πάντα σε αυτόν τον συγκεκριμένο καναπέ, εκεί γίνανε όλα. Εκεί βλέπαμε τηλεόραση, εκεί αγαπιόμαστε, εκεί τα διάφορα, εκεί χωρίσαμε, εκεί είπαμε αντίο, μετά εκεί ξαναγύρισε και κάθισε… Ο καναπές αυτός υπάρχει ακόμα. Αλίμονο. Τον πρώτο καιρό που έφυγε ο Φρέντυ – ίσως ήθελα να συμβεί έτσι – ένιωθα να κουνιέται ο καναπές”. 

Τσέκαρε και αυτά: